programi
5mitov
procesprisotnosti
Hoja po žerjavici
vizijauspeha
aktualno

POSTAVITEV SREČNEGA ŽIVLJENJA

Tedenske delavnice in srečanja v Domžalah in Mariboru

Prijave na 041 695 171 ali po e pošti

5mitov Pet mitov o sreči, Kaj lahko sami naredimo za svojo srečo, je sodoben priročnik za uporabno duhovnost, ki vam na prijazen in vsakomur razumljiv način podaja orodja in pokaže pot za grajenje lastne sreče. Ustvarjeni miti so obravnavani kot »okamnele navade« in zablode, ki nas peljejo stran od sreče in jih imenujemo slabe navade. Razblinjeni miti so smernice, kaj lahko sami naredimo za svojo srečo in te imenuje dobre navade.
To je priročnik iz prakse za prakso, ki vas načrtno in na naraven način pelje v vašo življenjsko srečo, tu in sedaj. Nesrečni smo, ker smo se odtujili od sebe in narave ter izgubili stik z realnostjo. Pet mitov o sreči ni posnemanje vzhodnjaških meditativnih tehnik, kako biti srečen brez vzroka, ali zahodnih in ameriških vrednot ter načina življenja. To je proizvod slovenske pameti, »Made in Slovenija«. Priročnik je moje življenjsko delo, ki ga živim in s katerim osrečujem ljudi, ki si resnično želijo biti srečni tu in sedaj.

Knjiga PET MITOV O SREČI: Kaj lahko sami naredimo za svojo srečo
Format: 155 x 230 mm, 285 strani, barvni tisk, 32 barvnih ilustracij, mehka vezava
Cena: 24,80 €
Knjigo lahko naročite na naslovu:
Ana Marija TROJNAR s. p.
Betnavska cesta 11 2000 MARIBOR
Telefon:
  • 041-695-171 • 02/32-00-450  
Elektronska pošta:
 trojnar@t-2.net

PODROBNOSTI PREBERITE na strani PET MITOV O SREČI

Proces prisotnostiSlovenski prevod knjige Proces prisotnosti je narejen po drugi dopolnjeni izdaji. Spremembe z ozirom na prvo izdajo, ki smo jo poznali v Hrvaškem jeziku so kar precejšnje.

Avtor je izjave za sprožanje prisotnosti poimenoval v zavestne odzive. Vsi zavestni odzivi so krajši in spremenjeni . Knjiga je posodobljena z avtorjevimi in izkušnjami bralcev.

Več je izkustvenega pristopa in manj teoretičnih razglabljanj. V prvih šestih tednih se seznanimo s »sencami«, nerazrešenimi čustvenimi bremeni, naučimo se jih prepoznati, sprejeti in ponovno povezati.

V zadnjih štirih tednih so prikazane spretnosti prisotnosti na meta ravni. Prepoznamo primarno dramatično temo in ustaljen energetski vzorec trajnega upora, katerega presežemo tako, da si podarimo brezpogojno ljubezen ter neomejeno in neskončno notranjo prisotnost.

iconVeč o tem ....

Za vas smo pripravili novo ponudbo delavnice Delovati iz sebe -  Intenziv razsvetljena.

Za tiste, ki si še letos želite udeležiti hoje po žerjavici, vas obveščamo, da jih bomo izvajali v zimskem času, v ugodnejši klimi, na Primorskem, v kolikor pa bomo imeli blago zimo pa še kakšno v Nazarjah-Veniše, Ranč Burger 

                                                           Največji privilegij v življenju je, da si, kar si.

  Josepf Campbell

 

Ste se že kdaj zalotili, da si niste upali izraziti sebe in svojo osebnost, biti to kar ste in povedati to kar ste mislili? Srečni poznajo svojo bit in delujejo vedno iz sebe. Ste tudi vi med temi srečneži ali pa se še vedno iščete in jezite nad svojo usodo? Nesrečni smo vedno, ko ne delujemo iz sebe. Le razvoj naših sposobnosti ali sprejemanje našega poslanstva nas resnično osreči.

V delavnici boste z modernimi metodami komunikacije in meditacijami na koane  (koani so vprašanja, na katera ne morete najti logičnih odgovorov, temveč jih lahko samo doživite), spoznali in direktno doživeli resnico o sebi.

Delavnica DELOVATI IZ SEBE  je pot za sprejemanje sebe, takšnega kot smo in iskanja sreče v sebi. 

In to si zaslužiš tudi ti.

Se zavedate da vaš največji strah ni nepopolnost ampak sprostitev brezmejne moči iz vašega zdravega jedra. Maslow to stanje imenuje vrhunska izkušnja, Wiliam James pa doseganje zavesti o čistem Jazu. Če ste začutili notranji nemir, vzemite usodo v svoje roke, odločite se in pridite. Sedaj je pravi čas, da naredite nekaj čisto zase.

Prijave pošljite na e-pošto: trojnar@t-2.net
ali na telefon: 040 810 768 Tatjana ali na telefon: 041 695 171 Franjo Trojnar

Tokrat vas vabimo še na novo enodnevno delavnico:
Aktivacija svetlobe za srečno življenje
Ker je število mest omejeno, vas vabimo k čim prejšnji prijavi.
Delavnica bo v Domžalah, Savska c. 24, Cena delavnice je 100 €.


Rituali hoje po žerjavici: imamo razpisanih nekaj terminov, lahko si jih ogledate na spletni strani www.hojapozerjavici.si vendar je izvedba odvisna od vremena.

 Obenem vas vabim, da se udeležite delavnice Delovati Iz Sebe – Intenziv razsvetljenja. Posebna priložnost za vas!


V kolikor veste, da bi te informacije koga razveselile ali mu koristile, vas prosimo, da jih  posredujete.

Sporočilo ste skladno s 45a. členom Zakona o varstvu potrošnikov prejeli na osnovi svoje prijave v naše programe ali prijave na spletnih straneh www.vizija-uspeha.com ali www.hojapozerjavici.si , na osnovi prenosa e-knjige Vizija uspeha na vaš računalnik,  na delavnicah, seminarjih in drugih podobnih dogodkih, kjer se predstavlja naša dejavnost.

Za tiste, ki vabil več ne želite prejemati, nam to sporočite na trojnar@t-2.net in izbrisali vas bomo iz vseh naših baz podatkov.

Poglejmo si, kako so svoje izkušnje opisali  udeleženci delavnice Delovati iz sebe:

 Roy Goreya  je v knjigi, Življenjski diamant : »In v tistem trenutku sem spoznal, da sem eno z vsem vesoljem in da mi ni treba iskati sebe zunaj sebe, kajti sam sem že vse in imam vse, kar potrebujem Pred to delavnico sem še malo dvomil o svoji poti in poslanstvu,  po njej pa sem spoznal, da sem resnično na pravi poti «.

Tina Ogorevc iz MAAT – centra za boljšo kakovost življenja, Brežice:

 »Na delavnici DELOVATI IZ SEBE sem skozi stik s sabo in občutenjem tega, kar jaz v resnici sem, doživela popolno  sprejemanje sebe in povezanost z Univezumom. Sedaj v resnici vem, da vsa neravnovesja izvirajo iz občutka ločenosti, ki povzroča strahove in vem,  kaj pomeni  imeti odprto srce in delovati iz srca«.

Mateja Rotar, vodja prodaje Spark Promocije: Tudi vi razmišljate o obisku delavnice? Ne pričakujte ničesar. Vse, kar mislite, da boste tu doživeli, ne boste. In doživeli boste tisto, kar ne pričakujete. Spoznanje, kdo si, je močneje, kot si lahko predstavljate.  Ne morem reči, da sem samozavestnejša, pogumnejša, vedrejša, strpnejša, srečnejša kot pred obiskom delavnice. Sem drugačna. Zdaj brez strahu in dvomov vase in v druge, brez občutka, da živim življenje, kot ga zame izbirajo drugi. Sem preprosto Jaz v celovitosti vsega, kar sem. V mojih očeh je to največ, kar je.

ARHIVA

Harmony program Pašman

Uresničevanje srčnih želja

Imate tudi vi kakšno neuresničeno srčno željo, ki jo leta in leta nosite v svojem srcu?
Ste pripravljeni tudi kaj narediti za to, da se vam uresniči?
Želje so lahko zelo različne. Za ene je topel družinski dom, za druge je to duša dvojčica, zdravo in vitko telo…
Že gotovo ste večkrat slišali »sami smo svoje sreče kovač«. Verjamete v to in ste pripravljeni preizkusiti to trditev, ali pa še naprej za vaše neuspehe iščete izgovore?

V delavnici boste skozi igro ozavestili svoje želje, se naučili vizualizacije ciljev, razvili intuicijo in usmerili vašo življenjsko energijo v uresničevanje srčne želje.


Vsak udeleženec delavnice dobi delovni zvezek Uresničevanje srčnih želja ki vsebuje devet korakov do cilja:
1. Osredotoči se na svojo željo.
2. Pošlji jasna navodila svoji podzavesti. Ponavljaj jih in se prepričaj, da so pozitivna.
3. Zamisli si dokončno realiziran cilj, čeprav še ne poznaš vseh poti za realizacijo.
4. Naredi red v svojem fizičnem in duhovnem okolju.
5. Razvij svojo intuicijo in se ji odpri.
6. Trmo spremeni v vztrajnost.
7. Zavedaj se moči svojih besed. Povej, kar misliš.
8. Vztrajaj pri uresničevanju svojih sanj.
9. Predaj se moči Univerzuma in dovoli, da se uspeh zgodi.

Pravijo da je najtežje narediti prvi korak na poti do cilja. Če ste se prijavili ste ga že premagali. Tu smo da uživamo življenje.

Informacije in prijave: Franjo TROJNAR: 041/695-171

http://www.harmony.hr

V okviru programa

DUHOVNE POČITNICE V OPATIJI

Vas vabim, da se udeležite delavnice 

Ustvarite si življenjsko srečo

Vsi imamo enako priložnost za srečno življenje, pa ga znate ustvariti? Koliko ste pripravljeni narediti za svojo srečo? Čakate, kaj vam bo prinesla usoda, ali ustvarjanje svoje življenjske sreče vzamete v svoje roke?  Osnova vašega dela bo pozitivni pristop do življenja in dela, s čimer boste prebudili vašo ustvarjalnost. S poglobljenim delom na sebi se boste bolje spoznali, omogočili vaš razcvet in dvignili vibracije na višjo stopnjo zavedanja in ustvarjanja sreče. Spoznali boste pospeševalce sreče in jih uporabili za grajenje srečnega življenja na vseh treh področjih: pri osebnem razvoju, partnerskih odnosih in delu. Ne čakajte, da boste rešili vse probleme svojega življenja, začnite graditi in živeti svojo srečo že danes!
Franjo Trojnar je priznan strokovnjak za osebno rast saj je v letošnjem letu prejel nagrado za življenjsko delo na področju osebne in duhovne rasti ter zdravega načina življenja.
Je avtor več knjig: Vizija uspeha, Moč osebne rasti in Zaživite strastno.

Združuje visoko duhovnost in vsakdanjo materialnost v celoto,  ki je temelj za ustvarjanje življenjske sreče. Je človek prakse in akcije, ki uči tisto, kar živi. 

POZDRAV SEBI

v avgustu in septembru organiziramo

v HOTELU BELVEDERE v Opatiji DUHOVNE POČITNICE.

To bodo počitnice, kjer se boste kopali in uživali v enkratni Opatiji,
vsak dan popoldan pa vam bomo ponudili tudi različne duhovne in druge delavnice. Izbirali boste lahko med tedenskim, 5-dnevnim ali vikend programom.

Prijave in informacije:

Franjo Trojnar: 041/695-171

www.izvir.com

 
IZOBRAŽEVANJE, IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE  ANA MARIJA TROJNAR  s.p.
vizijauspehaBetnavska 11, 2000 Mariborvizijauspeha Tel.: 02/32 00 450vizijauspehaGSM: 041/695 171vizijauspehaE-pošta: trojnar@t-2.net