programi
5mitov
procesprisotnosti
Hoja po žerjavici
matricaFilm Matrica življenja končno na ogled tudi v Sloveniji! Vrhunski strokovnjaki z vsega sveta spregovorijo v njem o najbolj bistvenem: Biopolje je v nas in povsod okrog nas, imamo informacije in energijo, da se pozdravimo.

Film Matrica življenja – Celosten vpogled v telo, um in zdravje nas opogumi, da prisluhnemo prav vsemu v svojem srcu in mislih, se v biopolju okoli sebe razširimo v svet neskončnih možnosti ter se odpremo za informacije vsenaokrog nas. Tradicionalna medicina in znanost o človeku ta čudež življenja, ki vre v nas in okoli nas, iztrgata iz vesolja. V resnici pa smo del čudovite celote, v kateri je zapisano vse potrebno za naše blagostanje.

V filmu spregovorijo dr. Eric Pearl, Lynn McTaggart, dr. Bruce Lipton, astronavt Edgar Mitchell ... In številni drugi znanstveniki, psihologi, bioenergetiki, zdravniki in zdravitelji ponovne povezave, raziskovalci človekovega biopolja, kvantne fizike, srčne koherence, nevrolingvističnega programiranja ter zdravljenja z informacijami. Nekateri med njimi so s svojimi knjigami in raziskavami znani že tudi med slovenskimi zdravitelji! Strokovnjaki z oprijemljivimi primeri odstrejo tančice do čudovitega bistva človekovega ustroja: smo bitja, obdana z biopoljem, sposobna samoozdravitve, z neverjetno močjo misli in uma. Pred nami se zvrstijo osupljivi primeri ozdravitev otrok in odraslih, v resnici vse znanstveno razložljiva zdravljenja.

Res je, v kar verjamemo, in to lahko uresničimo. Človek zmore veliko več, kot si upa verjeti!

reconnection
THE RECONNECTION TM - PONOVNA POVEZAVA
PONOVNO POVEZANI, PONOVNO ZDRAVI
Na Zemljo so prišle nove frekvence zdravljenja!
The Reconnection ali ponovna povezava je novejša oblika zdravljenja, ki presega vse, karkoli smo verjeli ali vedeli o naravnem zdravljenju. Zdravilne frekvence Ponovne povezave, ki so zdaj prvič na planetu, nosijo »svetlobo in informacijo« ter urejajo in usmerjajo energijo človekovega bitja... iconPREBERITE DALJE...

Med zdravljenjem se vzpostavi polje visokih vibracij, zaradi katerih se uredi pretok skozi akupunkturne meridiane, čakre in skozi celotno avrično telo. Vzpostavlja se ravnovesje na vseh ravneh našega bivanja, tako na fizičnem, čustvenem, mentalnem in tudi na duhovnem nivoju. Pri tem zdravljenju se ne osredotočamo na simptome, postavljanje diagnoze, usmerjanje na določen problem ali na določen rezultat, temveč na človeka kot celoto.

»Če imate srečo, bo vaše zdravljenje prišlo na način, ki ga pričakujete. Če pa imate zares veliko srečo, bo vaše zdravljenje prišlo v obliki, ki si ga niste mogli predstavljati niti v svojih najbolj divjih sanjah,« pravi dr. Eric Pearl, ki se je s temi frekvencami srečal prvi. Je avtor uspešnice Ponovno povezani: Zdravi druge, zdravi sebe (The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself), prevedene v 36 jezikov. V Sloveniji je knjigo Izdala Založba Karantanija tel. 041 518 681.
Iščete notranje ravnovesje, telesno zdravje, spremembo ali osebnostno in duhovno rast? Vabljeni na izkustvo frekvenc Ponovne povezave.

Reconnective Healing® - Zdravljenje s ponovno povezavo

Klient lahko doživi telesno zdravljenje, zdravljenje na čustvenem ali na mentalnem nivoju ali pa se še globlje poveže s svojo duhovno naravo. Ponovna povezava je namenjena vsem, ki jih zanima osebnostno in duhovno zorenje in vsem, ki si želijo telesnega zdravja. Celotno telo se z vsakim zdravljenjem poveže z novimi frekvencami, ki delujejo tudi še potem, ko je sam proces zdravljenja že minil.

Nove frekvence aktivirajo ponovno povezavo z notranjim ravnovesjem ter omogočijo naravno regeneracijo našega bitja v celoti. Po znanstvenih dognanjih sprožijo tudi molekularno in genetsko spremembo. Inteligenca telesa se odzove na zdravilne frekvence iz Univerzuma.

Proces zdravljenja s Ponovno povezavo se zgodi vedno, rezultati zdravljenja pa se pokažejo na način, ki je za človeka najboljši in najbolj primeren ter ga lahko človek tudi sprejme. Pri nekaterih ljudeh se rezultati zdravljenja pokažejo takoj oz. v nekaj dneh, pri drugih pa je morda potrebno počakati nekaj mesecev. Gre za zdravljenje človeka kot celote in ne za zdravljenje simptomov. O tem, kako bo potekalo zdravljenje in na kakšen način se bo pokazalo, odločata vaš višji jaz in Univerzum.

Priporoča se 1 do 3 zdravljenja s ponovno povezavo (Reconnective Healing®), ki trajajo približno 30 minut. Izvajajo se brez dotika v ležečem položaju. Cena je 65 eur na obisk. Promocijska cena je 36 eur.

Reconnective Healing® - Zdravljenje s ponovno povezavo

Je kompleksen proces ponovnega povezovanja s popolnostjo univerzuma. V daljni preteklosti je človeštvo s pomočjo razširjene energijske mreže že bilo povezano z univerzumom, kar nam je omogočalo, da smo dlje živeli, bili bolj zdravi in celoviti.

Zdravitelj ponovne povezave v človekovem energijskem polju sledi meridianom nove energijske mreže. Ta nova povezava daje podporo izmenjavi večjega števila informacij tako med nami in univerzumom, kot med nami in Zemljo. Po mnenju znanstvenikov, ki proučujejo delovanje Ponovne povezave poteka izmenjava informacij med našimi geni in univerzumom.

Osebna ponovna povezava (The Reconnection®) se izvaja v dveh ločenih seansah v razmaku 48 ur, ki trajajo približno 45 minut. Izvede se jo samo enkrat v življenju.
(Darka Matko)

Ponovna povezava (ReconnectionTM) je oblika naravnega zdravljenja, ki je primerna za vsakogar, ne glede na spol, starost, psihično ali fizično stanje.

Reconnective Healing® - Zdravljenje s ponovno povezavo – 65 €
Srečanje traja 30 min + pogovor. Priporočajo se tri terapije, odvisno od potreb posameznika. Število ponovitev zdravljenja ni omejeno.

The Reconnection® - Osebna ponovna povezava – 333 €
Sestavljata ga dve srečanji po 45 min + pogovor v razmiku največ 72 ur ali najmanj ena prespana noč. Vsak obisk traja 1 uro in obsega terapijo + pogovor. Osebna ponovna povezava se opravi samo enkrat v življenju.

Zdravljenja s ponovno povezavo in osebno ponovno povezavo izvaja:

iconFranjo Trojnar,
tel: 041 695 171, trojnar@t-2.net - Ljubljana in Maribor

Kot pri vseh drugih delavnicah tudi tu lahko naročite darilni bon!

RECONNECTION

Franjo Trojnar, Izvajalec ponovne povezave

Franjo je certificiran izvajalec Zdravljenja s ponovno povezavo in Osebne ponovne povezave.

Ponovne povezave se je učil neposredno od
dr. Erica Pearla v Budimpešti oktobra 2011 in je vpisan v uradnem imeniku izvajalcev ponovne povezave.

Povezava na matično spletno stran:
http://www.thereconnection.com/

diploma
PODROBNOSTI SI OGLEJTE V SLEDEČIH VIDEO PRISPEVKIH...
 
IZOBRAŽEVANJE, IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE  ANA MARIJA TROJNAR  s.p.
vizijauspehaBetnavska 11, 2000 Mariborvizijauspeha Tel.: 02/32 00 450vizijauspehaGSM: 041/695 171vizijauspehaE-pošta: trojnar@t-2.net