programi
5mitov
procesprisotnosti
Hoja po žerjavici

Moč osebne rasti je knjiga iz prakse za prakso. V njej boste našli veliko primerov, da se »prepoznate« ter odločite tudi jaz to zmorem. Brž ko se boste odločili za osebni razvoj, boste dobili moč za uresničevanje ciljev

V današnjem času smo predvsem naravnani, kako naj izkoristimo svoje telo in moč, v knjigi pa boste spoznali, kako prebuditi svoje moči in razviti svoje talente. Seveda je govora o Raziskovanju človeških virov »Human Resurce Management«, vendar na razumljiv in praktičen način, ki daje rezultate.

Rastete lahko skozi nešteto dejavnosti v vašem življenju. Le odločite se, skozi kaj boste osebno rasli. Skoraj ni dejavnosti, skozi katero ne bi mogli tega udejanjiti.
Pomanjkanje moči in energije vas naredi boječe, osebna rast pa vam daje moč in energijo, ki jo potrebujete, da postanete vse, kar ste lahko, in polno zaživite.

Ste se kdaj vprašali, kaj je vaše poslanstvo. Kaj vas podnevi in ponoči opominja, da bi se podali v pravo smer? Težave in problemi vas držijo budne in vam sporočajo, da ste zašli iz prave poti in da morate za to nekaj ukreniti, da bi se vrnili na pot osebne rasti.

Vzemite usodo v svoje roke in knjiga Moč osebne rasti bo vam pri tem nepogrešljiv vodnik.


"Potrebna strokovna znanja lahko hitro pridobimo, vendar za delo z ljudmi to ni dovolj. Osveščeni ljudje osmislijo življenje z iskanjem sreče s celostnim pristopom, saj umetnost polnega življenja sestavljajo razum, čustva in duhovnost.
O vsem tem ta knjiga govori tako lepo, kot bi se srečali z izkušenim učiteljem.
Prepričan sem, da bodo po njej posegli podjetniki, študentje in prijatelji."

Jožko Čuk, predsednik Gospodarske zbornice Slovenije

Kratek opis ob doživetju prebiranja knjige Moč osebne rasti

Osem mesecev je tega, odkar sem prvič obrnila list knjige Moč osebne rasti. Prvemu listu je sledil drugi, tretji, dokler nisem prišla do konca.........knjiga me je pritegnila zaradi enostavnega jezika pa tudi zaradi opisanih praktičnih primerov, izkušenj, ki so se mi vsidrale globoko v srce... Bila sem izgubljena, tavala sem iz enega labirinta v drugega, nenehno se ukvarjajoč s vprašanji: kdo sem, kam grem, kaj me nenehno v notranjosti opominja in mi ne da spati? Ali grem v pravo smer? Katera je prava smer? Kaj je moje poslanstvo? Kaj sploh je poslanstvo? Zakaj sploh sem? Ta in mnoga druga vprašanja so zavirala moje intuitivno delovanje, pojavila se je točka v mojem življenju - točka, kjer sem bila in kjer bi rada bila. Minilo je osem mescev in že ob prebiranju knjige sem začutila olajšanje- rešitev. Vprašanja, ki so me bremenila, niso bila več obremenjujoča, težke misli so izginile, saj sem se odločila osebno rasti in uspeti.

Pričela sem prebujati notranje energije, ki so prav počasi začele vreti na dan, kot majhen izvir, ki se še danes neprestano širi in raste. Ni mi bilo lahko- v mojih mislih je neprestano potekal dvoboj med srcem in možgani...prevladalo je srce, intuicija, prebudila sem notranji glas.

Želim si, da bi ljudje, ki prebirajo to knjigo, prav tako doživeli prelomnico, predvsem pa čudovite izkušnje, ki sledijo.

Verjamem, da nam nihče ne more dati recepta za uspeh in mirno življenje, je pa ta knjiga več kot odlična za pripravo in izbiro pravih sestavin tega recepta.
Z malo truda in vaje pa nam bo tudi recept stekel od rok - odločitev je vedno v naših rokah - jaz sem se odločila ZA, kaj pa vi ?

Carmen Levovnik, oec.
Razvoj kadrov Porsche Inter Auto d.o.o
.

 
IZOBRAŽEVANJE, IN PODJETNIŠKO SVETOVANJE  ANA MARIJA TROJNAR  s.p.
vizijauspehaBetnavska 11, 2000 Mariborvizijauspeha Tel.: 02/32 00 450vizijauspehaGSM: 041/695 171vizijauspehaE-pošta: trojnar@t-2.net